Dutch GT - wo, 4 jul 2012 - 17:37 uur

RTL GP: Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferdinand Kool. Regerend kampioen Ricardo van der Ende staat derde en aast op revanche.

reacties   |    Hits: 439   

- do, 13 sep 2012 - 10:00 uur

RTL GP: DPP Zolder

Coureur uit diverse kampioenschappen zullen het aankomend weekend tegen elkaar uitkomen. Voor de toppers uit de diverse klassen is dit het evenement om met elkaar de degens te kruisen. Met een prestigieuze titel op het spel zullen de coureurs alles uit de kast halen om goed te presteren.

reacties   |    Hits: 233   

Dutch GT - do, 13 sep 2012 - 10:04 uur

RTL GP: HDI-Gerling Dutch GT tijdens Dutch Power Pack Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Production Open. Spectaculaire races met spanning tot aan de finish.

reacties   |    Hits: 155   

Dutch GT - do, 13 sep 2012 - 10:08 uur

RTL GP: HDI-Gerling Dutch GT Masters

Een week na het raceweekend op Circuit Zolder komt het HDI-Gerling Dutch GT Championship in actie tijdens de RTL GP Masters of Formula 3. Het wereldberoemde evenement op Circuit Park Zandvoort trekt traditioneel veel bezoekers en aandacht van de media. De rijders zijn daarom extra gemotiveerd om zich in de kijker te rijden.

reacties   |    Hits: 142   

- do, 13 sep 2012 - 10:16 uur

RTL GP: Dutch Power Pack - DPP Festival

Spannende wedstrijden, fraaie inhaalacties en een indrukwekkend spektakel. Dat omschrijft het zomerse Dutch Power Pack Festival wat 11 en 12 augustus plaats vond op Circuit Park Zandvoort. Waar in een aantal raceseries de kampioenschapleiders hun voorsprong verder uitbouwden, verloren klassementsaanvoerders in andere raceklassen kostbare punten.

reacties   |    Hits: 172   

- wo, 4 jul 2012 - 17:41 uur

RTL GP: Dutch Power Pack - Pinksterraces

Een overzicht van de belangrijkste nationale raceklassen. Inhoud: Tijdens de Paasraces kwamen alle nationale raceklassen weer in actie. Het eerste raceweekend van het Dutch Power Pack-seizoen 2012 met de Formule Ford, de Clio Cup, de Swift Cup en het Dutch Production Open. Een spectaculair raceweekend vanaf Circuit Park Zandvoort.

reacties   |    Hits: 244   

Dutch GT - do, 13 sep 2012 - 10:12 uur

RTL GP: HDI-Gerling Dutch GT Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus het wordt de hoogste tijd dat de Porsches en de BMW´s mee gaan strijden om de overwinning.

reacties   |    Hits: 118   

Dutch GT - ma, 12 dec 2011 - 10:25 uur

RTL GP: GT4 Compilatie 2011

Een mooie Compilatie van de GT4 klasse 2011

reacties   |    Hits: 842